Navn:
Sted: Amager, Copenhagen, Denmark

torsdag, juli 27, 2006

Hvad pokker foregår der?

Det sidste han sagde, inden han tog afsted i to uger med familien, var: "Hvis jeg ikke skriver søde beskeder til dig eller ikke skriver særlig tit, er det ikke fordi jeg ikke synes du er dejlig. Jeg er bare ikke god til det".
Hvad skal jeg tænke, hvis der er gået en uge, og jeg slet ikke har hørt fra ham?
Er der sket noget?
Har han glemt at bestille udenlandstelefoni?
Er han ikke interesseret?

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Han har glemt at bestille udenlandstelefoni og han bruger 78 minutter om dagen på at ægre sig over det!
Desuden er han er en fyr - de er vist lidt anderledes...

Der er en naturlig forklaring, jeg er sikker. Der er vist skevet en bog om det her fænomen... Finder lige ud af hvad den hedder.

Vi ses.
KYS

torsdag, juli 27, 2006 3:23:00 PM  
Anonymous Anonym said...

Hold da op... det er en lille verden alligevel. Jeg tager på ferie om små tre uger med mine forældre. Og jeg har allerede haft de samme samtaler med pigen og hun har de samme bekymringer.
Jeg vil nok mene at en uge er lige lang tid nok til at finde en mønttelefon, men vi drenge tænker jo som bekendt ikke lige så meget over tingene som i piger gør. og først og fremmest bekymrer vi os ikke nær så meget. Dog savner vi jer ligeså meget ville jeg mene. Ikke at det undkylder noget! Håber han ringer....

torsdag, juli 27, 2006 9:11:00 PM  
Blogger Lolle_Gibsonitfår said...

Becca: Jeg håber du har ret. Jeg prøver på at overbevise mig selv om, at det er det, der er tilfædet. Men jeg må indrømme, at det sidste punkt også presser meget på. Dog ville ikke tro at han er typen, der bare lader være med at kontakte mig. Han virker moden nok til at melde ud. Desuden er det jo Jakobs bedste ven..

Bjørnskou: Ja, piger er nu engang piger. Jeg tror dog ikke, jeg ville være nervøs for noget, hvis jeg, ligesom jer, havde et forhold til ham! Vi er kun på 'interessestadiet'. Det er, som bekendt, lidt mere 'nervepirrende'!

torsdag, juli 27, 2006 9:32:00 PM  
Blogger cyclonebill said...

Nåja, slap nu af! Han sagde det jo på forhånd!

Hvis nu han havde skrevet: "Hvis jeg ikke skriver søde beskeder til dig eller ikke skriver særlig tit, er det fordi jeg ikke synes du er dejlig" - så ville der være grund til at være lidt småbekymret...

fredag, juli 28, 2006 12:02:00 PM  
Blogger Lolle_Gibsonitfår said...

Man slut: Hvor har du dit navn fra??
Af de to valgmuligheder du har givet mig, valgte jeg for en uges tid siden nr. 1. Netop fordi vi er på interessestadiet lægger jeg ikke mere i det, end det, der er!

Og bare rolig. Jeg kunne aldrig drømme om at skrive til ham. Bolden er på hans side. Nu må vi se hvad der sker. Hvis han kontakter mig, når han kommer hjem, bliver jeg glad. Hvis ikke, har jeg heldigvis ikke nået at tabe mit hjerte.

Skal du ikke snart oprette en blog, så jeg, som dig, kan være en voyeur?

lørdag, juli 29, 2006 12:24:00 AM  
Blogger Lolle_Gibsonitfår said...

HAHAHAHAHAHA..fantastisk!!!
Dig skal man vist passe lidt på..

lørdag, juli 29, 2006 2:20:00 PM  

Send en kommentar

<< Home