Navn:
Sted: Amager, Copenhagen, Denmark

lørdag, april 29, 2006

Fedtegreven

Fredag aften får jeg en opringning fra en veninde, der tydeligvis ikke har det optimalt efter at have set en fælles bekendt være klædt ud i et supermandskostume.

Veninde: (Med gurglelyde og mærkbar væmmelse) Så stod han der i sit klamme blå og HELT kropsnære kostume, hvor dilleren var klart markeret..uf..
Mig:Muahahaha
Veninde:..og så rendte han rundt og havde udspilet mave hele aftenen, og så total deform ud...og på et tidspunkt kunne man se, at han havde tisset, for der var vådt på kostumet ved siden af den lille blå smølf - den lille fedtede snegl..og så stod han og gjorde sig til og hev lidt op i det for at vise, at han ikke havde noget inden under, og jeg var bare ved at kaste op..bare tanken om den lille fedtede..
Mig:Fyfor klamt..fedtet..
Veninde: det er helt sikkert een af dem der lugter af markrel..en lille fedtet markrel..NEJ - en lille fedtet sardin..ughh en lille sardin, ja!
...

Sikke en flottenheimer..han lyder som en stensikker fiasko!!

3 Comments:

Blogger Lolle_Gibsonitfår said...

(Hvisker) Det var til fredagsbaren på uni..tegneseriehelte!!!
Men der er åbenbart ikke nogen, der har fortalt ham, at han er ucharmerende uden bokser på...og at han godt liiggee må lade den dryppe af!!

lørdag, april 29, 2006 9:01:00 PM  
Blogger Lolle_Gibsonitfår said...

(kigger fra side til side og så over skulderen) Spørger du mig? Eller var det et retorisk spørgsmål?

søndag, april 30, 2006 11:57:00 PM  
Blogger Lolle_Gibsonitfår said...

Desværre - men tænker på, om du ikke er en del af "superhelte deep deep under cover"? Du må da have insider informationer!?

onsdag, maj 03, 2006 12:47:00 PM  

Send en kommentar

<< Home